313 lejeboliger tæt på Amager Strand

Fra smukke antikviteter til nye, bæredygtige hjem.

Kom til åbent hus
 

Til familie- og storbylivet. Og alle mulige andre liv.

Alle 313 lejligheder i Greensquare Garden er unikke. Det betyder, at der er rig mulighed for at finde en bolig, som passer præcis til dig, hvad enten du er ung, ældre eller midt i livet. Skal du have en 2’er for dig selv, med alt, hvad du har brug for? Eller en skøn, stor 4’er til hele familien? Vil du have morgen- eller aftensol? Skal der være udsigt over Københavns tage? Eller ud mod vandet? Er du den jordnære type, som vil have hurtig adgang til gården og gaden – måske i en stuelighed med direkte udgang til terrasse og gårdrum? Eller drømmer du om en lejlighed med tagterrasse, hvor du kan læne dig tilbage og nyde et glas vin med vennerne? Lige meget hvad du vælger, er der kælet for detaljerne, med store vinduer i alle rum og et fantastisk lysindfald i boligen, hvad enten du bor oppe eller nede, stort eller småt.

Lyst og lækkert.

Hjertet i boligen er det rummelige køkken-alrum, som er placeret, så du får mest muligt dagslys. Det hvide, stilrene køkken har den rette balance mellem funktion og æstetik, godt med både skabsplads og albuerum og er udstyret med integreret induktionskogeplade, kølefryseskab, indbygget ovn og opvaskemaskine – alt sammen fra Siemens. Det giver dig en rigtig god base, hvad enten du skal lave hverdagskost til familien eller gourmetmiddag til vennerne.

Badeværelset er holdt i et lyst, minimalistisk look, hvor de grå klinker fra Evers og de hvide INVITA-møbler med grebsfri låger skaber et roligt og eksklusivt udtryk. Og så er der selvfølgelig gulvvarme og vaskesøjle.

PARKERINGSKÆLDER - OGSÅ TIL ELBILER

I ejendommens parkeringskælder er det muligt at leje sin egen private parkeringsplads. I direkte tilknytning til enkelte af parkeringspladserne er der et ekstra depotrum til fx opbevaring af dæk og der er særlige parkeringspladser med ladestander til dig der har eller ønsker at køre el-biler. For nærmere oplysninger og priser kontakt ejendomsmægler.

I Greensquare Garden er der ikke skåret nogen hjørner – heller ikke når det kommer til materialerne.

  • Hvide, stilrene køkkener fra INVITA
  • Kvalitets hvidevarer fra Siemens
  • Egen altan eller (tag)terrasse
  • Badeværelse med gulvvarme og store, rustikke klinker
  • Vaskesøjle og indbyggede garderobeskabe i alle lejligheder
  • Lyse materialer og sundt indeklima
Strandlodshuset
Oasen
Bakkehuset
Parkhuset
Poppelhuset
Udsigtshuset
Sydøst
Nordvest

Guld betyder grønt.

En grøn og bæredygtige bolig. Det er, hvad du får, når du skaber dit hjem i Greensquare Garden. Den grønne tankegang er nemlig tænkt ind i hele byggeriet, og ejendommene er opført efter DGNBs guldcertificering. Dermed får du en bolig, som er skabt med respekt for både miljøet og klimaet – og ikke mindst de mennesker, der skal bo her. Lige fra sundt indeklima til lavt energiforbrug og fællesskab i grønne omgivelser – til genbrug af bl.a. 3.000 tons knust tegl og 5.700 tons knust beton fra de tidligere lagerbygninger på grunden. Så når du flytter ind i Greensquare Garden, kan du gøre det med grøn samvittighed – både overfor dig selv og overfor klimaet.

Karme med charme.

Det er de små detaljer, der tæller. Vindueskarmene i Greensquare Garden er rigtigt nok en detalje, men en bred en af slagsen. Faktisk er de så brede, at de indbyder til at sætte sig ned, slappe af og nyde udsigten.

 

Kom til åbent hus.

Kom til åbent hus søndag kl. 11.00-11.30 på adressen Strandlodsvej 11N, 2. th., 2300 København S.

Book fremvisning