313 lejeboliger tæt på Amager Strand

Fra smukke antikviteter til nye, bæredygtige hjem.

Kom til åbent hus
 

Til familie- og storbylivet. Og alle mulige andre liv.

Alle 313 lejligheder i Greensquare Garden er unikke. Det betyder, at der er rig mulighed for at finde en bolig, som passer præcis til dig, hvad enten du er ung, ældre eller midt i livet. Skal du have en 2’er for dig selv, med alt, hvad du har brug for? Eller en skøn, stor 4’er til hele familien? Vil du have morgen- eller aftensol? Skal der være udsigt over Københavns tage? Eller ud mod vandet? Er du den jordnære type, som vil have hurtig adgang til gården og gaden – måske i en stuelighed med direkte udgang til terrasse og gårdrum? Eller drømmer du om en lejlighed med tagterrasse, hvor du kan læne dig tilbage og nyde et glas vin med vennerne? Lige meget hvad du vælger, er der kælet for detaljerne, med store vinduer i alle rum og et fantastisk lysindfald i boligen, hvad enten du bor oppe eller nede, stort eller småt.

Lyst og lækkert.

Hjertet i boligen er det rummelige køkken-alrum, som er placeret, så du får mest muligt dagslys. Det hvide, stilrene køkken har den rette balance mellem funktion og æstetik, godt med både skabsplads og albuerum og er udstyret med integreret induktionskogeplade, kølefryseskab, indbygget ovn og opvaskemaskine – alt sammen fra Siemens. Det giver dig en rigtig god base, hvad enten du skal lave hverdagskost til familien eller gourmetmiddag til vennerne.

Badeværelset er holdt i et lyst, minimalistisk look, hvor de grå klinker fra Evers og de hvide INVITA-møbler med grebsfri låger skaber et roligt og eksklusivt udtryk. Og så er der selvfølgelig gulvvarme og vaskesøjle.

PARKERINGSKÆLDER - OGSÅ TIL ELBILER

I ejendommens parkeringskælder er det muligt at leje sin egen private parkeringsplads. I direkte tilknytning til enkelte af parkeringspladserne er der et ekstra depotrum til fx opbevaring af dæk og der er særlige parkeringspladser med ladestander til dig der har eller ønsker at køre el-biler. For nærmere oplysninger og priser kontakt ejendomsmægler.

I Greensquare Garden er der ikke skåret nogen hjørner – heller ikke når det kommer til materialerne.

  • Hvide, stilrene køkkener fra INVITA
  • Kvalitets hvidevarer fra Siemens
  • Egen altan eller (tag)terrasse
  • Badeværelse med gulvvarme og store, rustikke klinker
  • Vaskesøjle og indbyggede garderobeskabe i alle lejligheder
  • Lyse materialer og sundt indeklima
Strandlodshuset
Oasen
Bakkehuset
Parkhuset
Poppelhuset
Udsigtshuset
Sydøst
Nordvest
Out of sort memory, consider increasing server sort buffer size