By eller vand på under 10 minutter

Alt inden for rækkevidde.

Kom til åbent hus
 

Lige i nærheden.

I Greensquare Garden bor du tæt på alt. Hvis du tager cyklen, kan du være på Christianshavn eller Nyhavn på ingen tid. Eller nyde den hyggelige stemning omkring Sundbys traditionsrige sejlklub, de fine, små kolonihaver – og mange muligheder for aktiviteter omkring Amager Strandpark. Eller hvad med en tur i Kløvermarken, med de kendte fodboldbaner og grønne omgivelser, så langt øjet rækker?

Kvarteret omkring Strandlodsvej har gennem de seneste år udviklet sig til et hipt, nyt boligområde i København, hvor gamle, industrielle bygninger er bevaret i skøn forening med områdets mange hyggelige butikker, cafeer og restauranter, hvor du finder alt hvad du skal bruge lige uden for døren.

Velbrygget baristakaffe. En lækker middag. En drink i solen. Eller en dejlig brunch. Alle de ting har du nem adgang til i Greensquare Garden, hvor nærområdet byder på masser af gode caféer og spisesteder, hvor du kan nyde livet og forkæle ganen.

FRA HOVEDDØREN TIL STRAND ELLER BY PÅ 10 MINUTTER: DEN NYE SUPERCYKELSTI, KØBENHAVNERRUTEN, FØRER DIG HURTIGT FRA GREENSQUARE GARDEN OG IND TIL BYEN ELLER TIL AMAGER STAND.

10 MINUTTER TIL STRANDEN.

Det er ikke helt tosset at kunne gå ud ad sin hoveddør og stå på stranden 10 minutter senere. Det giver masser af muligheder, hvad enten du er til picnic, strandhygge, kajaksejlads, tidlige morgendukkerter eller slentreture ved vandkanten.

”Vi elsker at bo på Strandlodsvej, et stille kvartér i byens midte. Du kan skue marmorkirkens kuppel over Kløvermarkens store græsmark, og Christianshavn er din nabo – et fantastisk sted til de varme sommeraftener.”

Emma og Simon, forældre til William

 

Kom til åbent hus.

Kom til åbent hus søndag kl. 11.00-11.30 på adressen Strandlodsvej 11M, 8.tv., 2300 København S.

Tilmeld